ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

BRANDIT NEW ERA
BRAND ACTIVATION SPECIALISTS/ PROMOTION EXPERTS
 
H BRANDIT είναι μία ανεξάρτητη Ελληνική διαφημιστική εταιρία με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της διαφημιστικής προώθησης και των brand activations, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός event, την κατασκευή promotionalstands, περιπτέρων για εκθέσεις, μηχανισμούς προώθησης, καθώς και τη στελέχωση των ενεργειών αυτών με έμπειρα άτομα.
 
Σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και εκτελούμε, διαφορετικές, με νόημα και αξία καταναλωτικές εμπειρίες, που στοχεύουν να διαμορφώσουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών και να τους μετατρέψουν από απλούς παρατηρητές της μάρκας σε brand ambassadors.  
 
Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες μάρκες στην κατηγορία FMCG, ποτά, καλλυντικά, τραπεζικά προϊόντα, ενέργεια, τεχνολογία κλπ, με βαθιά γνώση των διαφορετικών καναλιών διανομής και σημείων πώλησης, είμαστε μία από τις κορυφαίες εταιρίες προώθησης της Ελληνικής αγοράς.
 
Η ομάδα της BRANDIT αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου που βρίσκονται στο πλευρό του πελάτη και διασφαλίζουν τον εξαιρετικό σχεδιασμό και υλοποίηση των προγραμμάτων.
 
DUNS Register logo  D-U-N-S Number : 524652777

View Brandit New Era Holding LTD profile on Ariba Discovery     csr  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθ. Φιλικών 62, 12131 Περιστέρι
Tηλ. +30 210 5753348
Φαξ. +30 210 5753362
Email info[at]brandit.gr